Melkveebedrijf Hooibeekhoeve

00ee1f60e6db4f05918fc4d84763c7c540eee5ee08a34abeb01e53315cd19442

Bedrijfsgegevens

Hooibeeksedijk 1
2440 Geel

Over deze boerderij

Hooibeekhoeve is het praktijk- en voorlichtingsbedrijf voor melkveehouderij, voedergewassen en plattelandsontwikkeling van de provincie Antwerpen. Je bent er welkom voor een leerrijke dag vol plattelandsplezier.
Meer info.

Ook Hooibeekhoeve neemt zijn verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 zoveel mogelijk in te dammen.

Tot 30 juni 2021, zullen er geen rondleidingen voor scholen plaatsvinden in Hooibeekhoeve. We kijken er naar uit om jullie volgend schooljaar opnieuw te mogen verwelkomen en werken achter de schermen hard om jullie dan te verrassen met heel wat nieuws. Gelukkig kan je bij heel wat andere landbouwbedrijven wel terecht in de tussentijd. Of ben je op zoek naar ideetjes om in of rond je klas aan de slag te gaan over boerderij? Neem dan een kijkje op volgende pagina's: educatief materiaal en Aan de slag met de dobbelstenen

Wat kan je hier beleven?

Wil je dé plekjes op een modern melkveebedrijf ontdekken? Of ga je graag wandelen op het platteland en picknicken in de wei. Dan is de Hooibeekhoeve in Geel de ideale plek. Op een speelse en actieve manier ontdek je wat je eet en waar het vandaan komt.

Prijs

De prijzen zijn afhankelijk van de groep en het gekozen pakket. Meer info vind je op onze website.

Melkveehouderij
Kleuteronderwijs
Lager onderwijs
Secundair onderwijs
Buitengewoon onderwijs
Verenigingen

Beschikbaarheid?

Foto-album

Bezoekers vertellen...

Er is nog geen recensie geschreven.

Schrijf de eerste recensie »